Voor Marc


Voeg bericht toe

 Voer uw naam in:
 Bericht:
 
Beveiligings code :
Vul hieronder de bovenstaande code in
 
 


02-10-03 15:42
Ik ken Marc niet, ken de familie niet, maar ken de site inmiddels wel omdat ik er zo af en toe eens kijk. Kwam er toevallig een keer en het hele verhaal rondom de persoon van Marc heeft me enorm aangegrepen. Ik wens de vrouw, dochters, familie en vrienden van Marc heel veel succes met het verdriet dat toch vaak om de hoek komt kijken.
-


29-09-03 22:02
Beste familie,

Het is al weer een tijdje geleden Marc dat ik op jou site wat geschreven heb.Dit neemt niet weg dat mijn gedachten vaak terug gaan naar die goeie oude tijd in de Tour de France, de Dianabus,je familie,vader moeder broers en verdere kennissen, altijd lol koffie en vooral warmte en vriendschap.Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat je vrouw,kinderen vader moeder en de rest van de familie de kracht via jou blijven voelen en vinden om door te kunnen gaan. Als je na je dood nog zo veel reacties krijgt moet je wel een bijzonder iemand zijn geweest.Ik heb dat aan den lijve mogen ondervinden,en nogmaals mijn dank daarvoor.Iemand die zoveel heeft gegeven blijft eeuwig voortleven.Het ga je goed en tot weerziens.

Willy


29-09-03 19:26
Afgelopen week Johan Stekelenburg overleden, en vandaag herdacht, ....is nu ook bij jou....Moest meteen aan je denken want volgens mij zul je het daar ergens goed met m kunnen vinden..... Net als jij, sympathiek, leuk, grappig, nuchter, ruimdenkend, sociaal en,....de ene helft van een tweeling.....Passen jullie vanaf boven goed op jullie broertjes, familie en naasten??? Dikke groet.
-


20-09-03 15:23
Lieve Marc,Gisteren bloemen-corso wagentjes met de kinderen gemaakt,Iets wat jij altijd zo leuk en gezellig vond,Kinder-corso 2001 : je wist toen zelf al dat je ziekte terug gekomen was,

maar om ons en zeker je meiden een leuk corso te bezorgen zweeg je......Dat moet zo moeilijk zijn geweest, je verdriet, je angst, niks kon je op dat moment delen.....Heb nog foto's van toen, jij met de hamer werkend aan een schip, dat later in tweeen brak,

ja erg technisch was je niet ; )

Je lach, je fanatieke inbreng gisteren was die er niet.....En op zulke momenten beseffen we extra hoe moeilijk het leven zonder jou is.Morgen met de wagens rond rijden in Zundert.

Laat je de zon schijnen ??Dag lieve Marc,Dikke XX ook van Jan en Anne,liefs,
El


11-09-03 10:25
Marc,vandaag de dag 11 september.De dag waarop je voor het eerst voelde dat er iets goed mis was met je lichaam.De dag waarop de Twin Towers doorboord werden. Wat een ramp. Echter, ook mijn tweeling werd 'doorboord'.De dag waarop Jan mij belde en vroeg of ik al wist wat er in de wereld gaande was. Hij was erg bezorgd en uit zijn doen die dag; alsof hij onbewust aanvoelde dat er die dag nog meer onheilspellends aan het gebeuren was.De dag waarop ik nog onwetende was dat we je nog maar 7 maanden bij ons zouden hebben.
je moeder


07-09-03 12:10
Kom hier toevallig uit. Indrukwekkend, deze site. Vooral het laatste bericht; een jonge, sterke weduwe, het eerste verdriet verwerkt die er iets van probeert te maken.De dood brengt collecief pijn, de levende individueel. In gedachten leven we met de doden. De realiteit is dat we leven met de levenden. Verwerken doen we uiteindelijk individueel en we kunnen nooit een voorstelling maken hoe een ander omgaat met verlies, tegenslag, voorspoed en geluk.Voor een ieder die dit leest; zullen we proberen er allen het beste van te maken, ieder voor zich?
-


06-09-03 14:22
Ha Lieverd,Als jij hier nog bij me was, weet ik al wat je nu tegen me zou zeggen: 'An, waar maak je je nou druk over? laat gaan !, is niet de moeite waard om over te tobben '.Een aantal mensen zouden graag beslissen over hoe ik mijn leven verder leef. Ik weet het wel, moet me er niets van aantrekken, maar ze maken me het wel moeilijk!Kon je me maar helpen......... ik had het heerlijk onbezorgd samen met jou.Dikke kus van mij
Anja


05-09-03 10:09
Koude rillingen..... Wat een prachtige woorden voor een prachtige man......!Ben hier beland via dancelinx.nl, naar aanleiding van een bericht van je broer Ruud.Ik zou veel willen zeggen, maar vat het in n woord samen: RESPECT
Hannelore


03-09-03 19:26
Beste Marc,De zomer loopt op z'n einde. We hebben met jouw broers en vrienden weer hele leuke en bijzondere momenten beleefd, beginnend met een perfekt geregelde fietstocht (of wedstrijd...) door de Ardennen (na een geweldig ontbijt bij je ouders) en met jouw fiets op het dak van de volgwagen, tot het laatste strandfeest. En hoewel niemand er veel over praat voel je dat je gemist wordt want dit was een deel van je leven waar je z intens van kon genieten.

Wij genieten nu voor jou en weten dat je glimlachend toekijkt.
Henk


03-09-03 16:58
Marc,Ik heb jou niet gekend. Zal je ook nooit

kennen.

Maar je meiden mogen fier zijn om wat ze al die tijd gehad hebben.

Een fijn mens.
Magda de Cremer


28-08-03 15:49
Wow Marc, wat moet het fijn zijn om zo'n familie te hebben. Jou site is echt een eerbetoon voor de man die je bent geweest voor hen.Kan het niet droog houden als ik de site bekijk en beluister. Zelf kan ik het nog niet aan om een site te maken voor ons kleintje...

Ik weet zeker dat je vanaf je plekje daar een oogje in het zeil houdt vooral naar je vrouw en je meiden.

Hoop dat het je goed gaat daar.

PS let ook een beetje op mijn kleine engeltje Marianne zij is ook op 17.4.2002 overleden
Sandra


23-08-03 23:43
De tijd gaat snel,maar aan de berichten te zien ,lijkt het wel de dag van gisteren.

Heel indrukwekkend om te lezen ,die berichten.

Ik heb je nooit gekend,maar 1 ding is zeker je moet bijzonder geweest zijn.
Robert


21-08-03 09:39
Hoi lieve Marc.H Marc, eigenlijk wordt het tijd nog ff

jouw wel-overwogen, rustige, duidelijke maar vooral eerlijke visie te horen.

Het is onrustig in mijn hoofd, jij wist meestal een stopteken te geven op deze momenten. Misschien kom je nog ff in de buurt????????

Missen je!!!!

Veel liefs


Rob & Lydia


14-08-03 09:05
Lieve Marc,Zijn vandaag terug gekomen van vakantie.....

ook daar veel aan je gedacht.....

over je gesproken.....Vannacht in het vliegtuig moest ik opeens denken aan je muziek keuze, wel die van jaren geleden.....

Hoe gek je was op The Cure.....

Raar eigenlijk.....je zou helemaal niet denken dat jij dat leuk vond.....

Maar toch......die punk-achtige 'rare'

jongens vond je geweldig.....

trots toonde je mij hun nieuwe LP

(ja, langspeel-plaat, zolang is het geleden...)

Volgens mij was de titel 'the forest'Dat onverwachte van je.....

dat was zo leuk aan je.....Later gingen we samen voor de 'house'.....

Veel plezier gemaakt in 'the scene.....'Verdorie Marc .....WAT MIS IK JE !!!

Jan ook.....zie het verdriet in zijn ogen....We praten veel over je en op de meest gekke momenten denk ik dus aan allerlei dingen.....Eslie komt net binnen.....

Je krijgt een dikke kus !!!Dag lieve Marc,Liefs,
El


06-08-03 10:23
Hoi Marc,Kwam in de vele mooie berichtjes de tekst tegen van henk Bosma. De herinnering aan de leuke jeugd die we hebben beleefd dankzij de wielersport. Ik weet nog hoe het was, met z'n allen als een grote familie in de jeugdtour. Ik heb de foto's er nog eens op na gekeken. Inderdaad dan gaat het allemaal wel heel erg snel.Het is wederom een mooie en leuke herinnering, zoals er zoveel zijn overgebleven.

Tot een volgende keer.
Peter van der Wulp


04-08-03 13:44
Hallo papa,

ik weet zeker dat ik niet de enige ben die nog zo veel van je houd en aan je denkt, al meer dan 525 mensen hebben iets op deze site geschreven, voor jou! Logisch, want je was gewoon fantastich! Ik zal je nooit vergeten, alles wat je voor mij gedaan hebt, wat we samen gedaan hebben....!

Je bent een heele grote held voor mij, ik blijf aan je denken, want ik mis je zo! Eerst was kwam je altijd bij mij 's avonds op mijn bed zitten, nu ben je er eigenlijk nog wel een klein beetje, je bent die super-man op die foto op mijn nachtkastje!

Papa, ik zal je noooooit vergeten!
Vera


02-08-03 15:47
lieve marc vera charlotte eslie en anja

ik vind het heel erg dat marc dood is

het is al drie keer gebeurd in de groep waar vera zit

de dood van marc siemons frank van oers en ludo van nederkassel

ik wens jullie heel veel sterkte en geluk


31-07-03 18:24
Lieve Marc,Buiten is het meer dan 30 graden,

volop zomer.....

volgende week wordt er een hitte-golf

verwacht,

en ik heb het koud.....

van binnen.....

het gemis wordt elke dag groter, de pijn sterker,jouw meiden en Anne zijn buiten op de trampoline,

ze hebben het grootste plezier, hoor ze hier binnen lachen.....

de oudsten worden al echte dames,

Vera en Anne hebben hun haar rood gekleurd,

gekke meiden.....Ga zo werken, moet dan de hele nacht nog,

iets wat we altijd samen deden.....

mis je daar ook heel erg.....

vooral die leuke, gekke, serieuze en eerlijke gesprekken die we hadden, soms tot vroeg in de ochtend.....

Lieve , lieve Marc waar je ook bent weet dat we van je houden en als je kunt wil je dan mijn bescherm-engel zijn ???

(heb ik soms echt nodig.....)Dag lieve Marc !!Liefs,
El xx


30-07-03 21:17
Dag Marc.Ik was weer even op je site. dat kwam omdat ik naar sensation ben geweest en toen ik daar was dacht ik eraan dat ik jou, jan en ruud nooit tegen ben gekomen op een party. Was wel spontaan geweest ;benieuwd of jullie mij herkent hadden. ik ben weleens bekenden tegengekomen die ook weer kennisen van jullie zijn. Bij het lezen van je post zag ik bij toeval dat Ruud om mijn mail adres vroeg.tot next mail.
Henk Bosma


22-07-03 12:37
Beste Marc,Ik zat weer eens op internet en werd herinnerd aan die keer dat ik je site bezocht net na je overlijden. Het is indrukwekkend hoeveel mensen jouw kende en hoe je nog steeds leeft in de gedachten bij al die mensen. Wij hebben elkaar nooit goed gekend, alleen uit de BJWB tijd. Ik kon destijds bij het lezen van al de stukjes en overmeesterd door emoties geen letter van het toetsenbord krijgen. Nu ik hier weer ben gaat het andermaal moeilijk maar zet ik toch door om zodoende mijn medeleven aan de gehele familie over te brengen en veel sterkte te wensen in de hoop dat ze ook hun leven weer richting kunnen geven, hoe moeilijk dat ook zal zijn.
John van Boesschoten


16-07-03 17:59
Hallo papa!

Eindelijk is de nieuwe grafsteen er!

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen:

Ik mis je
Vera


15-07-03 09:30
Marc,ik mis je zo. Wij allemaal trouwens. Ik had nog zoveel met je willen spreken, maar je was al zo ziek. Je had zoveel pijn, maar wilde ons er niet mee lastig vallen. We konden alleen maar toekijken.Ook je broers Jan en Ruud missen je zo. We zeggen er weinig over tegen elkaar, omdat we sterk proberen te zijn voor elkaar. Voor Vera, Eslie, Charlotte en Anja. We hebben een goede familieband, delen altijd alles met elkaar.We moeten zo verder gaan h Marc. Rust zacht. Nu heb je geen pijn meer. Geef ons allemaal nog veel kracht. Dan kunnen we er nog wat van maken.
je Ma


12-07-03 00:01
Hai Marc,Wat een prachtig eerbetoon is dit aan jou. En zal deze site een fijn plekje voor je familie om te zijn.

Als echte tiesto fan, die jij ook bent, wil ik je het volgende liedje aanraden, echt een tiesto-knaller, geniet ervan waar je bent!'DJ TIESTO - WAY OUT WEST (GABRIEL AND DRESDEN MIX)Doeg Marc

groetjes
No@


10-07-03 13:07
Lieve Marc,Ben vanmorgen nog even naar je toe geweest....

Heb zonnebloemen gebracht....

lekker vrolijk geel...

vrolijk....ten teken van jouw karakter...

Lieve Marc mis je zo....

Vooral die fijne gesprekken die ik op moeilijke momenten met je had....

ach, niet alleen dan....

mis je elke seconde....

De meiden hebben zo een voorstelling op school....

Wat zou je er trots rond gelopen hebben met je video-camera....

Klap wel een keertje extra voor hun....OK ??

Dag lieve Marc,Houden van je !!


XX El, Jan en Anne


07-07-2003 21:43
dag Marc, je site word vaak bezocht zie ik, en dat doet me goed. over een paar weekjes begint de jeugdtoer in Assen weer, toen 27 jaar geleden heb ik jou en je familie leren kennen,ik zie ze nooit meer, maar ben jullie zeker niet vergeten,in gedachten blijft het een onvergetelijke leuke jeugd,ik ben dan ook blij dat ik je site kan bezoeken en zie dat vele mensen met mij dit doen.

sterkte voor alle familie en vrienden.
h. bosma


<- vorige1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 volgende ->